Icopal se va alătura GAF

25.01.2016

Noul Grup format, va fi cel mai mare producător global de hidroizolații și acoperișuri

Dragă client,

Icopal are plăcerea să anunțe că a încheiat un acord prin care urmează să fie achiziționat de către GAF, cel mai mare producător de produse pentru acoperișuri din America de Nord. Împreună, Icopal și GAF vor fi cel mai mare producător global de acoperișuri și hidroizolații. În GAF, am gasit un partener strategic, cu o viziune pe termen lung și un lider de piață în fiecare segment pe care îl deservesc. Aceasta este o veste bună pentru clienții noștri: cei mai mari producători de acoperișuri și hidroizolații din lume, vor aduce prin alăturarea celor două companii, stabilitate, suport, precum și capacitatea de a face schimb de tehnologii inovatoare, împreună cu cele mai bune practici, deservind o gamă largă de piețe; vor aduce o valoare și mai mare tuturor clientilor nostri, indiferent de locația lor în lume.

GAF nu doar că înțelege piețele regionale pe care le deservim dar are de asemenea puterea financiară și angajamentul de a susține investițiile necesare pentru a stimula creșterea noastră continuă. De la crearea sa în 1886, GAF a fost axat pe inovație, pe furnizarea de servicii și produse de cea mai bună calitate clienților săi - un angajament care de asemenea definește Icopal.

Din prima zi a discuțiilor noastre, GAF a făcut clar faptul că recunoaște și apreciază relațiile noastre de lungă durată cu clienții nostri. GAF și Icopal intenționează să păstreze aceste relații nu numai pentru a asigura o tranziție lină dar și pentru a le dezvolta în continuare. Prin urmare, parteneriatul nostru rămâne și va continua să rămână cea mai mare prioritate a noastră.

Anticipăm că tranzacția se va încheia în al doilea trimestru din 2016 și vă vom ține la curent pe măsură ce noi informații suplimentare vor fi disponibile. În același timp, interacțiunile noastre de zi cu zi vor rămâne același, iar Icopal va continua să funcționeze ca de obicei.

Viitorul ne oferă multe lucruri interesante. Aștept cu nerăbdare să colaborăm împreună - atât GAF cât și Icopal - pentru a ne face remarcați în continuare ca furnizorul dumneavoastră de încredere și pentru a ne putea aduce contribuția la creașterea afacerii dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe informații despre GAF, va rugam sa vizitati www.gaf.com.

 

Cu sinceritate,

Miguel Kohlmann
CEO - ul Grupului Icopal


Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici