cover-3

Misiunea noastră

În întreaga Europă şi America de Nord dorim să fim percepuţi ca un partener preferat de servicii şi materiale de construcţii pentru hidroizolarea și protecţia construcţiilor. Principalele noastre produse sunt: învelitorile pentru acoperişuri, materiale de hidroizolaţie şi de construcţii conexe acestora.

Clienţii nostri sunt firme de construcţii, distribuitori, arhitecţi, proiectanţi, investitori, care ne consideră un partener de încredere şi aleg să lucreze cu noi datorită faptului că reuşim să furnizăm soluţiile corespunzătoare, în conformitate cu nevoile lor.

Avantajul nostru competitiv se bazează pe prezenţa puternica a Icopal pe piețele locale, în colaborare cu resursele unei organizații internaționale extinse. Încercăm să atingem cel mai înalt nivel de satisfacție al clienților prin răspunsul rapid la nevoile lor. Oferim o gama preferenţială de produse și servicii bazate pe inovație, eficiența costurilor și experiență.

Toți angajații trebuie să demonstreze o atenție deosebită nevoilor clienţilor, conduitei profesionale, trebuie să fie de încredere în relațiile de afaceri. Ambiția noastră este de a atrage, recruta, dezvolta și păstra cei mai buni oameni.

Vom fi conștienți ecologic și social, și vom acționa în mod responsabil pentru binele societății.

Ne dorim să fim cea mai bună companie din domeniul noastru, obținând astfel o creștere economică și o creștere a valorii angajaților și acționarilor companiei.

    telefon

    + 40 269 22 99 95

    office_ro@bmigroup.com

    Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici