cover-3

Grupul Icopal

Grupul Icopal este unul dintre principalii producători mondiali de hidroizolații, ce și-a început activitatea piața construcțiilor în tările nordice.

Icopal este un producător și  furnizor de materiale de produse de înaltă calitate, pentru acoperișuri plate și înclinate, din oferta sa făcând parte şi alte materiale și servicii. În prezent, compania deţine 35 de unităţi de producție, 95 de birouri de vânzări în 30 de țări și are aproximativ 3.500 de angajaţi. Cifra de afaceri anuală a Grupului Icopal depășeşte 1 miliard de euro. Sediul central al concernului se află în Danemarca în Copenhaga, celelalte companii care fac parte din Grupul Icopal își au sediile în Europa, Statele Unite ale Americii și Japonia.

Icopal se bazează pe 165 de ani de experiență în industria de hidroizolaţii. Compania se concentrează pe produse inovatoare, ce sunt dezvoltate pe baza celor mai noi tehnologii la nivel mondial. La elaborarea de noi soluții pentru hidroizolații, Icopal se concentrează pentru a avea un impact minim asupra mediului, oferind soluţii ce permit economisirea de energie și reciclarea.

Icopal România


Grupul Icopal este prezent în România din anul 2006.

Structura de activități comerciale, tehnice și logistice ce se desfășoară pe teritoriul României se concentrează pentru a oferi cele mai bune produse și servicii beneficiarilor, constructorilor, proiectanților și distribuitorilor noștrii. Promovăm o serie de produse și sisteme integrate, testate în cele mai diverse locații și condiții climaterice de pe glob, de mai mult de 165 de ani.

Departamentul de vânzări are activitățile împărțite în 3 divizii: Distribuție, Proiecte și Rezidențial.

    telefon

    + 40 269 22 99 95

    office_ro@bmigroup.com

    Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici